Åpning av klatrevegg

Fekjær åpner klatrevegg i sin nye Idrettslåve

I samarbeid med den erfarne klatreren Leslie Ayres, har Fekjær utformet og bygget en klatrevegg i sin nye Idrettslåve ved døgnenheten. Veggen er konstruert for å innfri kravene til buldring. Det vil god fallsikring og en høyde som ikke overstiger kravet til sikring. Veggen er allikevel utformet med solid jernrør på toppen som muliggjør topptau, trening på sikring og tilrettelagt klatring. I utformingen er det vektlagt noe overheng som hindrer fall mot veggen, samt fargekoder for ruter av ulik vanskelighetsgrad. Foruten hovedveggen kan man også klatre på de tilstøtende sideveggene.

Med klatre-/buldrevegg på plass har Fekjærs Idrettslåve fått enda et nytt aktivitetstilbud. Et flott supplement til eksisterende tilbud med blant annet spinning, styrketrening og hallaktiviteter. Klatretilbudet inngår som en naturlig del av anleggsutviklingen innen Fekjærs pågående FoU arbeid, med programsatsing innen fysisk aktivitet og friluftsliv.

Mer om programsatsingen finner du her:

http://hedalen.no/OPPSLAG/2016/juni/4/index.htm

/nyheter/stoerre-fou-satsning-innen-fysisk-aktivitet-og-friluftsliv-faar-offentlig-tilskudd.aspx

 

 Snorklipping

Fekjærs idrettskonsulenter Astri Tangen Moen og Mads Bau Hansen holdt snoren og Leslie Ayres var snorklipper.

 

Leslie Ayres Demonstrer

Leslie Ayres demonstrerer bruksmuligheter og sikkerhet ved bruk av buldreveggen.

 

Leslie Ayres

Leslie Ayres

 

Idrettslaaven B

Idrettslåven

 

 Åpning

Sommeren 2015 var det også snorklipping ved Fekjær. Markeringen gjaldt åpning av Fekjærs moderne ballbinge med tilknyttet sandvolleyball bane. Snorklipper var Raimundas Baranauskas og hans assistent som utførte et utmerket grunnarbeid til ballbingen.

 

 Fekjaer Ballbinge

Ballbingen